Cowboy

Productinformatie
Leder met karakter, een eerlijke uitstraling en geweldig zitcomfort was het uitgangspunt voor deze ledercollectie.
In dit stalenboek treft u een diversiteit aan van lederkwaliteiten met allemaal een stoere en ruige utstraling en een dudelijke boodschap: Beleef het leder en zie het van dag tot dag mooier worden.
Wild West
is voorzien van een waxlaag welke door het gebruik helemaal opleeft en het meubel van een eigen identiteit voorziet.
Lasso is ook voorzien van een waxlaag maar geeft nog meer een 'pull up'-effect door het gebruik van hel leder.
Texas geeft een rustige uitstraling en heeft een vleugje wax aan de bovenzijde. De zachtheid geeft een heerlijk zitcomfort waarbij de natuur1ijke kenmerken van het leder zichtbaar blijven.
Ranch is een licht opgeschuurde kwaliteit. Door deze behandeling ontstaat er een fluweelzacht leder met een mooie kleurschakering.

Leverbaar in 15 standaardkleuren.

Cowboy 11500 Brown Lasso 11400 Chocolate
Ranch 11800 Walnut Ranch 11801 Brown
Ranch 11802 Cognac Ranch 11803 Antracite
Texas 11600 Saddle Texas 11601 Taupe
Texas 11602 Brown Texas 11603 Stone
Wild West 8305 Brown Wild West 8306 Black
Wild West 8308 Beige Wild West 8309 Red
Wild West 8310 Dark Green

Kleuren, optiek en beschikbaarheid van de afgebeelde artikelen zijn onder voorbehoud op onze website vermeld. Kleuren kunnen afwijken.

De lederkwaliteiten in dit stalenboek kunnen niet met een standaard onder­­houds­middel behandeld worden. Wij bevelen hiervoor de onder­houds­producten van LCK aan. Op de website www.lcknederland.nl is alles hierover terug te vinden. Indien u toch het leder wilt reinigen dan slechts warm water en een schone zachte doek gebruiken. Door het plegen van onderhoud aan het leder wordt het leder tijdelijk wat donkerder aan de oppervlakte. Dit effect verdwijnt langzaam weer. Verder zijn de ledertypes gevoeliger voor daglicht dan semi-aniline ledersoorten en dient het de aanbeveling om het leder niet in direct zonlicht te plaatsen.