Sauvage

Productinformatie
NATURE'S BEST is de mooiste omschrijving voor dit prachtige leder. Puur volnerf met slechts een zeer lichte beschermlaag geven het leder een zeer zachte en aangename grip. Het is dan ook hierdoor dat er kleurschakeringen en natuurlijke kenmerken in het leder aanwezig zijn. Vermijd direct zonlicht zoveel mogelijk om de kleur van het leder mooi te houden.

Leverbaar in 12 standaardkleuren.

Sauvage 2706 Acacia Sauvage 2708 Marone
Sauvage 2709 Avena Sauvage 2710 Cuoio
Sauvage 2711 Cognac Sauvage 2712 Corda
Sauvage 2715 Nero Sauvage 2716 Grigio
Sauvage 2717 Tauper Sauvage 2718 Testa di Mora
Sauvage 2719 Brunello Sauvage 2720 Topo

Kleuren, optiek en beschikbaarheid van de afgebeelde artikelen zijn onder voorbehoud op onze website vermeld. Kleuren kunnen afwijken.

Onderhoud/ Vlekverwijdering:
Leder regelmatig afnemen met een schone vochtige doek met zachte wrijfbewegingen. Plekken welke in aanraking komen met de huid met lauw-warm water en een niet-alkalische zeep reinigen. Zachtjes wrijven om krassen in het leder te voorkomen.

Vlekken/ Vloeistoffen:
Direct afnemen en met voldoende lauw water en niet-alkalische zeep reinigen. Eventueel herhalen. Gebruik altijd voldoende water.
Terugkerende vlekken niet herhalen, de veroorzaker is dan al te diep in het leder getrokken. Gebruik van een kleurloos onderhoudsmiddel zal het leder donkerder doen kleuren, dit verdwijnt na verloop van tijd.