Dux International

Allereerst willen wij u van harte welkom heten op onze internetsite.

Dux International is een flexibel en dynamisch bedrijf, een nieuwe naam met een voor velen bekend gezicht waarachter bijna 20 jaar ervaring in meubelleder, kunstleder en meubelstoffen schuilgaat.

Met onze leder- en kunstledercollectie richten wij ons op het hogere segment van de meubelindustrie, meubelstoffeerders en projectinrichters.
Voor onze ledercollectie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europese stierenhuiden. Met dergelijk materiaal als basis voor onze ledercollectie kunnen wij u dan ook mooie grote huiden garanderen.

Onze Skai-collectie omvat alle artikelen van de producent van Skai, de firma Hornschuch, uit Duitsland.

Daarnaast bieden wij u met onze DUX-kunstledercollectie (o.a. Croco FR, Flax FR, Helsinki FR, Madrid FR, Outside FR, Parijs FR, Rome FR, Seni FR, Senso FR, Shine FR, Silk FR, Soto en Wave FR) een prachtige collectie waarin u een uitgebreid kleurenpallet terugvindt tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Hierbij zijn de FR-artikelen brandvertragend en is de kwaliteit Outside FR voorzien van het Sanitized®-systeem uit Zwitserland. Deze behandeling gaat bacteriën en schimmelvorming tegen. Hierbij gaat het niet alleen om bacteriën en schimmels aan de oppervlakte te voorkomen maar vooral ook in het materiaal zelf.

Alle artikelen uit de DUX-kunstledercollectie zijn geproduceerd volgens de REACH-normering.

Middels een breed assortiment en een ruime voorraad zorgen we ervoor dat we onze klanten “just in time” kunnen bedienen waarbij wij uw wensen en behoeften volledig centraal stellen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd benaderen voor meer informatie.